Ladeluftkølere

Varmevekslere, der forbedrer de turboladede motorer

Ladeluftkøleren giver en markant forbedring af forbrændingsprocessen i turboladede systemer, hvilket øger motoreffekten.

Ladeluftkølerens vigtigste funktion er at reducere temperaturen for ​​den varme luft, der komprimeres af turboladeren, før luften når motorens forbrændingskammer. Dette har en betydelig indvirkning på ladeeffekten, da den afkølede luft har en meget højere tæthed i form af luftmolekyler pr. kubikcentimeter. Dette øger mængden af ​​luftindtag, hvilket resulterer i en langt bedre motorydelse.

Nissens' Løsning

 • Pålidelighed og ydeevne

  Høj termisk ydeevne og forlænget levetid takket være en række særlige funktioner, som Nissens' ladeluftkølere er udstyret med.

 • OE-matchende kvalitet

  Designet og fremstillet specifikt til eftermarkedet, samtidig med at det er testet til at matche OE-kvalitet. Nissens' ladeluftkølere er testet for korrosion, vibrationer, trykimpulser, termisk udvidelse og termisk ydeevne. Emballagen er let at håndtere og giver fremragende beskyttelse mod transportskader.

 • Konkurrencedygtigt sortiment

  Konkurrencedygtigt sortiment af ladeluftkølere, der omfatter de mest populære bil-, varevogns- og lastbilmodeller.

  Produktsortiment med over 520 varenumre, der omfatter mere end 1.700 OE-referencer og dækker mere end 88% af den europæiske bilpark.

 • Nem installation

  Perfekt finish og produkttilpasning, der muliggør en hurtig og problemfri produktinstallation.

  Der er inkluderet ekstra installationsdele i produktkassen (som garanti for First Fit).

Nissens' Produktfordele

 • Fremragende køleegenskaber

  Rør udstyret med turbolatorer, hvilket sikrer en bedre luftgennemstrømning og en større overflade til at udveksle varmen.

  Kompakt  lamelkonstruktion med louvrer øger varmeudveksllingen.

 • Optimeret design

  Specialdesignet element og plader for at minimere påvirkningen af mekanisk belastning og efterfølgende sammenbrud.

 • Mekanisk og termisk belastningsmodstand

  Plasttanke designet med specialforstærkede indvendige krydsstænger, ind- og udgange for at optimere tankens modstandsdygtighed overfor høje temperaturer og mekanisk belastning.

 • Perfekt finish

  Samlinger og monteringspunkter er designet, så de fuldt ud er tilpasset køretøjets udformning, hvilket giver en nem installation.

 • Termisk belastningsmodstand

  Elementerne er udstyret med dobbelte lameller, hvilket styrker lamellerne i forhold til mekaniske skader samt øger den samlede varmevekslingsoverflade.

 • Holdbarhed

  Forstærkede plasttanke udstyret med mindst 30-35% glasfiber.

  Der bruges ikke genanvendt plastik i blandingen.

  Alle Nissens' ladeluftkølere til lastbiler er specialsvejsede, hvilket sikrer en exceptionelt stærk og holdbar svejsesøm.

Tekniske detaljer

En ladeluftkøler med en funktionsfejl forårsager et fald i motoreffektiviteten og kan føre til alvorlige skader på turboladeren, udstødningsfiltrene (DPF/ FAP) eller hele motoren.

Vær opmærksom på symptomer på en defekt eller utæt ladeluftkøler såsom en mærkbar nedgang i motoreffekten, øget brændstofforbrug eller unaturlig røg fra udstødningssystemet.

Ladeluftkøleren skal altid udskiftes i forbindelse med funktionsfejl på køretøjets turbolader, og hver gang en ny turbo installeres. Forkullede olie- og metalspåner fra den beskadigede turbo kan tilstoppe ladeluftkølerens kanaler, hvilket bevirker, at den nyinstallerede turbo ikke fungerer.

Relaterede produkter

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.