Bliv leverandør partner

Stærke partnerskaber og optimerede løsninger


Nissens er en global producent af klima- og motorkølingsløsninger til det internationale eftermarked. Gennem vores globale partnerprogram kan Nissens fastholde en fleksibel produktion af den højeste kvalitet. Når vi arbejder med vores partnere, er vi direkte involverede i hvert et aspekt af produktionen, hvor vi implementerer den samme høje standard i alle udviklings- og produktionsprocesser – for at sikre fordele til både kunder og forbrugere.

Vi forventer, at vores partnere hjælper os med at møde – og overgå – vores kunders høje forventninger. Derfor arbejder vi kun sammen med partnere, som har gennemgået en omfattende udvælgelsesproces, med fokus på fire kritiske faktorer: kvalitet, etik, miljø og samarbejde. Kun virksomheder, som kan påvise dokumenterede resultater inden for disse felter, kan blive en del af Nissens partner program.

Fordi vi opererer over hele kloden, er vi især interesserede i partnere, som kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger på en global skala. Virksomheder, som ønsker at komme i betragtning, bedes udfylde vores online partner ansøgning.

Kvalitet

Nissens tilstræber at samarbejde med fleksible og innovative leverandører, der understøtter virksomhedens mål om leveringssikkerhed, den lavest mulige fejlmargin og løbende forbedringer. Leverandørerne skal derfor kunne dokumentere en effektiv kvalitetskontrol og nedbringelse af omkostninger. Hver måned registreres leverandørernes leveringssikkerhed, og kvaliteten af ​​de leverede varer evalueres løbende med henblik på at sikre, at leverandørerne fortsætter med at overholde de aftalte standarder og specifikationer.

 

Etik

Nissens afviser på det kraftigste enhver form for børnearbejde, tvang og udnyttelse af arbejdskraft. Vi opererer i overensstemmelse med definitioner og retningslinjer i standarden Social Accountability 8000 vedrørende børnearbejde, diskrimination, sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen, og Nissens’ leverandører er forpligtede til at gøre det samme.

Miljø

Miljøet har høj prioritet i alt, hvad Nissens foretager sig. Nissens produkter skal derfor fremstilles med størst mulig hensyntagen til det omgivende miljø, og partnere opfordres til at søge certificering i overensstemmelse med ISO 14001-standarderne. Vi vælger aktivt løsninger, der påvirker det omgivende miljø så lidt som muligt, og er altid åbne over for ønsker og forslag fra leverandører, kunder og samarbejdspartnere.

 

 

Samarbejde

Nissens ønsker i videst muligt omfang at indgå samarbejdsaftaler med vores partnere og dermed sikre, at betingelser i forbindelse med f.eks emballering af produkter, udnyttelse af genanvendelige materialer, levering og betaling er specificeret fra begyndelsen af ​​samarbejdet.

Kontakt Nissens

Virksomheder, der ønsker at blive leverandører, skal udfylde en leverandøransøgning og uploade den sammen med relevante certifikater.


For personlig kontakt:

Email: nissens@nissens.com

Phone: +45 7626 2626