Ventilatorer

En vigtig del af AC-systemet

Ventilatoren spiller en vigtig, støttende rolle for motorens effektive kølefunktion og køretøjets AC-system. I AC-systemet tvinger blæseren luft gennem kondensoren.

Kondensorens høje driftstryk og temperatur, der produceres via kondenseringsprocessen, kræver en ekstra luftstrøm, der bidrager til varmevekslingen mellem luften og kølemidlet indeni. Kølingen, som skabes af ventilatoren, er afgørende for, at kondensoren fungerer korrekt.

Nissens' Løsning

 • Pålidelighed og ydeevne

  Ventilatorenheder og -komponenter i høj kvalitet giver gennemprøvet køleeffekt og stabil drift med lang levetid.

 • OE-matchende kvalitet

  Overholder standarderne ISO 7637 og ISO 16750 samt direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

 • Konkurrencedygtigt sortiment​

  Ventilatorprogram, der matcher eftermarkedets behov perfekt:

  Produktsortiment med mere end 490 varenumre, der dækker over 1.860 OE-referencer og et varieret udvalg af ventilatorkomponenter (f.eks. motorer og blæserblade) til yderst konkurrencedygtige priser.

Nissens' Produktfordele

 • Forbedret modstandsdygtighed over for mekaniske skader og slid

  Kun højkvalitetsplast, ingen genbrugte plastblandinger.

 • Problemfri drift af den elektriske motor

  Elektrisk motor i høj kvalitet sikrer en pålidelig drift samt effektiv beskyttelse mod destruktive spændingstoppe og overspænding.

 • Korrosionsbeskyttelse

  Særlig anti-korrossionsbehandling af motorhuset i henhold til de strenge REACH-regler, bevirker, at elektromagnetiske forstyrrelser af andre elektroniske elementer undgås.

 • Problemfri drift

  En særlig materialeblanding, som er udviklet af Nissens og anvendes på kulbørsterne, sikrer fremragende pålidelighed og overlegen beskyttelse mod overspænding.

 • Nem installation

  Ledningsføring og elektriske forbindelser i høj kvalitet muliggør en hurtig og nem installation.

 • Pålidelig og sikker hastighedskontrol

  Højeste kvalitet og nyudviklede blæserkontrolbokse. Kun elektroniske komponenter der kan klare høj temperatur er anvendt, hvilket sikrer øget holdbarhed og yderst sikker drift af enheden.

Tekniske detaljer

Hvis ventilatoren ikke virker, har dette en meget negativ indvirkning på kondensprocessen inden i kondensoren, og således på hele AC-systemets ydeevne.

Som en elektrisk enhed, er ventilatoren ofte udsat for svigt på grund af problemer med bilens elektriske system, fx. overspænding, dårlige sikringer eller en defekt generator.

Afhængigt af køretøjets anvendelse, kan AC-systemets ventilator aktiveres ved: trykafbryder, indirekte forbindelse til kompressorens kobling, køretøjets elektroniske kontrol modul (ECM) eller signaler, som sendes fra AC-systemets afbryder.

Besøg vores virtuelle showroom for at lære mere

 

Relaterede produkter

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.