Kvalitet​

Stærkt fokus på kvalitet og resultater i hele værdikæden


Nissens’ position som den førende udbyder af køleløsninger i verden og den foretrukne køleleverandør til segmentet for vedvarende energi samt et stort udvalg af industrielle applikationer er dokumenteret i form af vores anerkendte kvalitetscertificeringer.

Vores overholdelse af en formaliseret APQP-model og stage-gate-proces afspejler vores forpligtelse til at integrere kvalitet ind i alle vores processer fra start til slut og på tværs af Engineering, Supply Chain, Operations og alle andre funktionsområder i Nissens.

Ligesom vi fokuserer på at tilbyde løsninger af høj kvalitet til vores kunder, prioriterer vi også i høj grad at sikre optimal værdiskabelse for vores leverandører samt at bidrage til deres udvikling. Vores globale team af SQE-medarbejdere rejser over hele verden for at vurdere, kontrollere og dokumentere kvaliteten og indsatsen fra vores leverandørnetværk som en integreret del af vores leverandørstyring og overordnede kvalitetsstrategi.


 

Nissens tilfører værdi til vores designs og bidrager til at skabe høj kvalitet i produktet samtidig med, at de sikrer, at vores ønsker og input bliver taget i betragtning i en samarbejdsforløb, der både fungerer smidigt og effektivt. Nissens er vores foretrukne leverandør af innovative køleløsninger.

Ass. Director, Bard Service GmbH