Nyheder & arrangementer


Strategisk partnerskab mellem Nissens Automotive og TitanX Engine Cooling

07-10-2021

Vi kan med glæde annoncere, at Nissens Automotive har dannet et strategisk partnerskab med den globale leverandør af motorkøling og transmissionskøling til biler og lastbiler, TitanX. Partnerskabet centrerer sig om en eksklusivitetsaftale mellem de to anerkendte brands på eftermarkedet. Klavs T. Pedersen, Managing Director in Nissens Automotive, siger: “Takket være dette samarbejde vil TitanX få adgang til Nissens Automotives omfattende distributionsnetværk i Europa, Asien og USA, og vi får adgang til nye termiske teknologier inden for lastbilssegmentet, der byder på attraktive muligheder. Fremadrettet vil teknologierne i lastbilssegmentet hurtigt udvikle og forandre sig, og med udrulningen af nye energibiler, som på engelsk går under betegnelsen NEV’er, er det meget vigtigt at være i stand til at tilbyde de nyeste teknologier til kunderne på eftermarkedet, herunder for eksempel termisk styring af batteridrevne lastbiler.”

A.P. Moller Holding køber Nissens Cooling Solutions

19-07-2021

Vi kan med glæde annoncere, at A.P. Moller Holdning, moderselskabet bag A.P. Moller Group, har underskrevet en aftale om at købe Nissens Cooling Solutions. Mikkel Krogslund Andersen, Group CEO for Nissens, siger: "Vi ser frem til, at Nissens Cooling Solutions bliver en del af A.P. Moller Group. Nissens Cooling Solutions har en historie, vi er stolte af, og en lovende fremtid, eftersom vedvarende energi og elektrificering fortsætter med at indtage de globale energimarkeder. Det at blive en del af A.P. Moller Group med dens arv og langvarige perspektiver vil åbne for helt nye muligheder for Nissens Cooling Solutions". Efter de sædvanlige lovmæssige godkendelser forventes transaktionen at være fuldt formaliseret i løbet af anden halvdel af 2021.

Nissens Automotive introducerer spritny

AC-komponent: Termiske ekspansionsventiler

08-01-2021

Er du på udkig efter endnu en produktnyhed fra den førende systemspecialist inden for EC, AC, Efficiency & Emissions i det uafhængige eftermarked? Nissens Automotive er glade for at kunne præsentere lanceringen af termiske ekspansionsventiler til AC-systemet. I vores voksende udvalg af AC-komponenter, som også inkluderer AC-kompressorer, kondensere, tørfiltre og fordampere, er en termisk ekspansionsventil en nøglekomponent med stor indflydelse på den samlede systemydelse. Som altid fokuserer vi på kvalitet, bilparksdækning, let service og test. Se meget mere i vores virtuelle showroom https://showroom.nissens.com/thermal-expansion-valve

Ja! ISO9001- og ISO14001-certificeringer i hus i NCS CZ

15-12-2020

Nissens Cooling Solutions' nye fabrik i Olomouc, CZ, der blev indviet i foråret 2020, er netop blevet tildelt et ISO9001 kvalitetsstyringscertifikat og et ISO14001 miljøcertifikat. Vi er meget tilfredse med udviklingen og professionaliseringen drevet af vores dedikerede og kompetente team af kolleger i CZ. Fra dag 1 har de fokuseret på at skabe ​​en stærk kvalitetsbevidsthed, der er rodfæstet i dokumenterede daglige processer. I respekt for vores kunder i vindmølleindustrien og i industrisegmentet sørger de for høj driftssikkerhed. Vi ønsker vores tjekkiske kolleger tillykke!

Nissens Automotive planlægger delvist opkøb af AVA Cooling

25-11-2020

Nissens er glad for at kunne annoncere et planlagt opkøb af en del af selskaberne i AVA Cooling fra Enterex International Limited Group. Opkøbet inkluderer AVA-selskaber i Benelux, CEE, UK og Danmark. Ligeledes er der pt. en igangværende dialog omkring købet af AVA Cooling i Frankrig. AVA Cooling i Italien er ikke en del af opkøbet.

Opkøbet er et vigtigt strategisk element i bestræbelsen på at styrke Nissens’ position som den førende specialist i eftermarkedet, når det kommer til produktkategorierne motorkøling (EC), klimakontrol (AC) og Efficiency & Emissions (EE). Vi vil aktivt fastholde to uafhængige brands i markedet og markedsføre både AVA-brandet og Nissens-brandet. 

Ved at slå os sammen med AVA fortsætter vi med at styrke vores palette af services til de førende, globale aktører på det uafhængige eftermarked. ​Den planlagte transaktion afventer i øjeblikket formalisering før en endelig gennemførelse.

 

 

Velkommen til Nissens Automotives virtuelle showroom

12-11-2020

Invitation til en fantastisk 360-graders oplevelse! Nissens Automotive åbner snart dørene online til et attraktivt Virtual Showroom, hvor passionerede samarbejdspartnere fra det uafhængige bileftermarked får let adgang til opdateringer og information om produktnyheder og sortimentsudvidelser fra den dedikerede eftermarkedsspecialist inden for Motorkøling, Klimasystemer og Efficiency & Emissions komponenter. Et overflødighedshorn af spændende produktnyheder, komponentfunktioner og teknologitips står til din rådighed. Besøg Nissens avancerede Virtual Showroom. Psst, vi åbner 23. november 2020 ...

Specialdesignet kølesystem til unik hybrid-brandbil

12-11-2020

Wow! Opsigtsvækkende lancering af en unik hybrid-brandbil fra den globalt førende producent af systemer til brandbekæmpelse og katastrofebeskyttelse. Hybrid-brandbilen er næsten emissionsfri og opfylder brandmændenes ønsker med fokus på maksimal effektivitet og pålidelighed under drift. Nissens Cooling Solutions' specialdesignede kølesystem til den første hybrid-brandbil i verden opfylder de krævende behov for et kompakt kølesystem med lav vægt takket være materialeoptimeringen i Nissens AluXstream-kølere.

Nissens Automotive introducerer ny produktgruppe: Olierør til turboer

27-10-2020

Har du behov for pålidelig smøring af turboer? Nissens Automotive introducerer vores nye produktgruppe, olierør til turboer. Vi kender vigtigheden af korrekt smøring for optimal ydeevne og en problemfri funktion af turboen. Med vores program inden for olierør ønsker vi at støtte vores kunder med fuld service og et produktudvalg, der muliggør first-time-right-installation og korrekt vedligeholdelse af den avancerede turbokomponent. Igen udvider Nissens Automotive sit område som dedikeret eftermarkedsspecialist for at give vores kunder yderligere muligheder inden for one-stop-shoppping.

Produktinnovation: Full AluXsafe

07-09-2020

En cocktail af erfaring, knowhow og innovation positionerer Nissens Cooling Solutions som foretrukken leverandør til den globale vindmølleindustri. Full AluXsafe er en fuldloddet sikkerhedsvarmeveksler, der bygger på gennemprøvet køleteknologi fra Nissens, og samtidig tilbyder den innovation, der er nødvendig for at klassificere sig som den unikke løsning til transformerkøling i on- & offshore vindapplikationer. Næste generation af vindmøller er klar til at få Full AluXsafe installeret takket være pålidelighed, ydeevne og sikkerhed. Ros til dedikerede ingeniører over hele verden, der tager vindenergi til det næste niveau.

Store danske leverandører til vindmølleindustrien går sammen i nyt netværk

20-08-2020

Nissens Cooling Solutions er et stolt medlem af det nye Momentum-netværk, hvor danske leverandører til vindmølleindustrien går sammen om at skabe innovative løsninger til den grønne omstilling i industrien. Det klare mål er at sikre, at vindenergi bevarer førerpositionen, når det gælder bæredygtig energi. Momentum-netværket vil derfor bidrage til at fremme bæredygtighed såvel som omkostningseffektivitet inden for vindenergi. Sammen med de øvrige medlemmer i Momentum-netværket er Nissens Cooling Solutions - som en pioner inden for vindmølleindustrien - klar til at tage udfordringen op.

Nissens Automotive lancerer elektriske vandpumper

04-06-2020

Elektriske vandpumper til eftermarkedet: En helt ny produktgruppe, der inkluderer både hjælpe- og primære vandpumper. Sortimentet dækker de mest attraktive dele til den europæiske bilpark og er produceret i Nissens OE-matchende kvalitet. Vores elektriske vandpumper er bygget med avancerede funktioner såsom overophedningsbeskyttelse og variabelt flow og har monteringsbeslag inkluderet, hvor det er nødvendigt - alt sammen for at give eftermarkedet en 'best in class' løsning. Du kan læse mere om vores nye produkt på nissens.com/waterpumps, eller ved at kontakte din lokale Nissens repræsentant nu!