Nyheder & arrangementer


Produktinnovation: Full AluXsafe

En cocktail af erfaring, knowhow og innovation positionerer Nissens Cooling Solutions som foretrukken leverandør til den globale vindmølleindustri. Full AluXsafe er en fuldloddet sikkerhedsvarmeveksler, der bygger på gennemprøvet køleteknologi fra Nissens, og samtidig tilbyder den innovation, der er nødvendig for at klassificere sig som den unikke løsning til transformerkøling i on- & offshore vindapplikationer. Næste generation af vindmøller er klar til at få Full AluXsafe installeret takket være pålidelighed, ydeevne og sikkerhed. Ros til dedikerede ingeniører over hele verden, der tager vindenergi til det næste niveau.

Store danske leverandører til vindmølleindustrien går sammen i nyt netværk

20-08-2020

Nissens Cooling Solutions er et stolt medlem af det nye Momentum-netværk, hvor danske leverandører til vindmølleindustrien går sammen om at skabe innovative løsninger til den grønne omstilling i industrien. Det klare mål er at sikre, at vindenergi bevarer førerpositionen, når det gælder bæredygtig energi. Momentum-netværket vil derfor bidrage til at fremme bæredygtighed såvel som omkostningseffektivitet inden for vindenergi. Sammen med de øvrige medlemmer i Momentum-netværket er Nissens Cooling Solutions - som en pioner inden for vindmølleindustrien - klar til at tage udfordringen op.

Nissens Automotive lancerer elektriske vandpumper

04-06-2020

Elektriske vandpumper til eftermarkedet: En helt ny produktgruppe, der inkluderer både hjælpe- og primære vandpumper. Sortimentet dækker de mest attraktive dele til den europæiske bilpark og er produceret i Nissens OE-matchende kvalitet. Vores elektriske vandpumper er bygget med avancerede funktioner såsom overophedningsbeskyttelse og variabelt flow og har monteringsbeslag inkluderet, hvor det er nødvendigt - alt sammen for at give eftermarkedet en 'best in class' løsning. Du kan læse mere om vores nye produkt på nissens.com/waterpumps, eller ved at kontakte din lokale Nissens repræsentant nu!

Ses vi?

14-05-2020

Nissens Cooling Solutions og Nissens Automotive er førende leverandører til vindmølleindustrien og det uafhængige bileftermarked, og vi har sat alle sejl til for at udstille på Wind Energy Hamburg 2020 og Automechanika Frankfurt 2020 i september i år. Af gode grunde udsættes messerne til henholdsvis december 2020 og september 2021, men til trods for nye datoer og tidspunkter vil Nissens være der, og vi kan ikke vente med at mødes med vores kunder. I mellemtiden spilder vi ikke tiden, men fortsætter med at styrke vores produkttilbud til dig.