Nyheder & arrangementer


Nissens Cooling Solutions på WindEnergy Hamburg 2018

19-09-2018

WindEnergy Hamburg 2018 – den globale on- og offshore-messe. Som en af de ledende leverandører til den globale on- og offshore-vindmølleindustri vil Nissens Cooling Solutions selvfølgelig udstille i Hamborg. Vi vil for alt i verden ikke gå glip af Global Wind Summit. Med vores bedrifter inden for vindmølleindustrien vil vi udstille specialfremstillede køleløsninger med bevist ydeevne i vindapplikationer. Vi er også glade for i løbet af messen at kunne præsentere en innovativ produktnyhed designet til industrien. Besøg os gerne i næste uge – vi ses i Hall B1| Stand nr. 514!

Nissens Automotive på Automechanika 11.-15. september

06-09-2018

I næste uge fra d. 11. til d. 15. september står Nissens klar til at tage imod kunder og interessenter på den ledende Automechanika-messe i Frankfurt, Tyskland. Messen er den største scene inden for det automotive eftermarked, og i år sætter Nissens Automotive turbo på ved introduktionen af en helt ny produktkategori samt tre nye produktgrupper. Besøgende på Nissens’ stand kan opleve fascinerende multimedieløsninger fx en fysisk skulptur af en motor med mulighed for at se vores produkter i virkeligheden og samtidig dykke ned i de tekniske specifikationer af produkterne. Vi er placeret i Hall 3.0, Stand E21 – vi ses!

Nissens Automotive modtager pris som bedste AC brand i Spanien

15-08-2018

Til prisuddelingen for den bedste kvalitet og service på det automotive eftermarked i Madrid modtog Nissens Automotive prisen som det bedste AC brand i Spanien sammen med andre store spillere på eftermarkedet. Som bedste AC brand bliver Nissens belønnet for et samlet leveringskoncept, som værdsættes højt af spanske værksteder. Denne indsats har matchet forventningerne fra et marked, som er karakteriseret af både udvikling og konkurrence. Og der er stadig mere for Nissens Automotive at bevise. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse og levere en forskel for kunder i Spanien og i resten af verden.

We use cookies on this website. If you proceed on our website, you accept this. You can read more about cookies here.