Nyheder & arrangementer


Finalen i klimamesterskaberne

19-04-2018

På trods af det grå forårsvejr var der en fantastisk stemning, da Nissens Automotive fandt "Danmarks bedste klimamekaniker". Finalisterne skulle kvalificere sig via en online quiz, og i finalen skulle de udføre fejlsøgning på klimaanlægget i tre forskellige biler, løse problemet og besvare fem spørgsmål, der var direkte relateret til den fejl, de stødte på. For Nissens Automotive er det en rigtig god mulighed for at komme nærmere mekanikerne på eftermarkedet og lære af deres erfaringer. Vi vil gerne sige et stort "Tak" til hver eneste mekaniker, der var med til at gøre dette til en fantastisk begivenhed.

Værdifulde partnerskaber er afgørende for vores succes

05-04-2018

Om en uge afholder Nissens Automotive leverandørkonference, hvor vores foretrukne leverandører deltager og mødes med Nissens. Sammen deler vi forventninger, ambitioner og målsætninger med det formål at sikre fælles fodslag og engagement. Der bliver givet vigtige håndslag, og vi vil traditionen tro annoncere vinderen af Nissens Automotives Årets leverandør-pris. Vi ved, hvad der kræves for at forbedre og udvikle sig, og vi er meget glade for at kunne anerkende den helt særlige indsats, som en af vores partnere har ydet.

AluXair - test i den virkelige verden

21-02-2018

Tæt på den barske og udfordrende Nordsø i Danmark har Nissens Cooling Solutions opstillet en kæmpe teststand. Målet er at udføre en unik, virkelighedstro test af vores seneste produktinnovation, AluXair – et "luft-til-luft"-kølesystem – der er udviklet til anvendelse i havvindmøller og kystnære vindmøller. På grund af salttågerne i nærheden af havet kan den korroderende virkning på og miljømæssige påvirkning af moderne køleløsninger være enorm. Nissens vil udføre test i mere end 12 måneder for at indsamle viden og blive klogere, så vores kunder kan nyde godt af disse erfaringer.

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Hvis du fortsætter på hjemmesiden, accepterer du dette. Du kan læse mere om cookies her.