Nyheder & arrangementer


Hvem er Danmarks bedste klimamekaniker?

16-02-2018

En stor del af Nissens Automotives ressourcer bliver brugt på at træne mekanikere over hele verden. Niveauet er generelt højt, og vi vil gerne gøre en ekstra indsats for at honorere de bedste i branchen – og finde ud af, hvem der er Danmarks bedste klimamekaniker. For aktivere det stigende antal af mekanikere, som arbejder med klimasystemer, vil Nissens Automotive, som et pilotprojekt, afholde et dansk mesterskab i klima. Nissens Automotive håber, at det kan blive et tilbagevendende, årligt event, som kan være med til at øge fokus på klimasystemerne og vidensdeling heraf.

Nissens Polen – Årets Leverandør

19-12-2017

Stort tillykke til Nissens Polen, som på den årlige sammenkost for Autodistribution Polska – bedre kendt som AD Polska – modtog den prestigefyldte pris som Årets Leverandør. Prisen blev tildelt efter at Nissens Polen gennem en årrække har arbejdet dedikeret mod at skabe win-win-løsninger sammen med kunden, hvilket har skabt klare og stigende resultater år for år. Men arbejdet er langt fra færdigt. Som Årets Leverandør er forventningerne høje, og standarderne vil skulle højnes yderligere. Vi ser frem til at fortsætte vores spændende rejse i Polen.

Automechanika Shanghai 2017

07-11-2017

Fra den 29. november til den 2. december udstiller Nissens Shanghai Auto Parts Trading co., Ltd. på Automechanika Shanghai. Messen finder sted på the National Exhibition and Convention Center in Puxi, Shanghai

Kom og besøg Nissens på Automechanika Shanghai 2017 i hal 2 – stand nr. G100.

Vi ser frem til at se dig i Shanghai!

Nissens' kundeportal

03-11-2017

Den 24. oktober lancerede Nissens Automotive en helt ny kundeportal, som erstatter og udvider den eksisterende webshop. Formålet er ikke længere udelukkende at sælge – vi ønsker også at levere data, der bringer værdi til distributørerne, grossisterne og mekanikerne i eftermarkedet. Vi ønsker at skabe en platform, der gør en forskel for brugerne. Nogle af de nye værktøjer inkluderer et sammenligningsværktøj og download-center. Se mere på cp.nissens.com.

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Hvis du fortsætter på hjemmesiden, accepterer du dette. Du kan læse mere om cookies her.