Nyheder & arrangementer


Produktinnovation fra Nissens Cooling Solutions: Full AluXstream

31-10-2018

Vi er stolte af at præsentere Full AluXstream, en ekstraordinær one-shot-loddet køler, skræddersyet til vindmølleindustrien. Sammenlignet med traditionelle blokkølere indeholder Full AluXstream færre komponenter og drager nytte af letvægt, høj renhed og konkurrencedygtighed på omkostninger. Desuden tilbyder Full AluXstream unikke modulationsmuligheder, idet integrationen af 4-5 kølere i ét ”plug-&-play” kølermodul uden brug af slange- og rørforbindelser er mulig. Dette er en sand godte for store, komplekse og moderne vindmøller.

Nissens Cooling Solutions på WindEnergy Hamburg 2018

19-09-2018

WindEnergy Hamburg 2018 – den globale on- og offshore-messe. Som en af de ledende leverandører til den globale on- og offshore-vindmølleindustri vil Nissens Cooling Solutions selvfølgelig udstille i Hamborg. Vi vil for alt i verden ikke gå glip af Global Wind Summit. Med vores bedrifter inden for vindmølleindustrien vil vi udstille specialfremstillede køleløsninger med bevist ydeevne i vindapplikationer. Vi er også glade for i løbet af messen at kunne præsentere en innovativ produktnyhed designet til industrien. Besøg os gerne i næste uge – vi ses i Hall B1| Stand nr. 514!

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.