Nyheder & arrangementer


Nyt Technology Center skal styrke Nissens Automotives tekniske kvalitet og viden

14-06-2018

Omringet af +50 videnskabelige virksomheder er vores nye Technology Center et vigtigt skridt i vores stræben efter teknologisk lederskab på det internationale eftermarked. Det bliver en levende del af Nissens Automotive med løbende videndeling mellem Technology Centeret og Nissens’ mange lokationer verden over. Kun ved løbende at dele viden kan vi være en virksomhed, der fodrer det internationale eftermarked med den højeste teknologiske kvalitet og viden – til fordel for alle mekanikere på eftermarkedet.

Nissens Cooling Solutions på Eurosatory 11.-15. juni

06-06-2018

Førsteklasses køleløsninger til forsvarsapplikationer! Næste uge fra d. 11.-15. juni udstiller Nissens til Eurosatory 2018 i Paris. Vi ser frem til at møde nuværende såvel som nye kunder. Du er meget velkommen til at besøge os på vores stand og lære mere om, hvordan vi leverer en forskel inden for køleløsninger til forsvarsapplikationer. Ses vi? Du finder os i ”The Danish Pavilion”, Hal 6, Stand J371. Soyez les bienvenus!

Temot udnævner Nissens Automotive til Årets Logistikpartner

24-05-2018

For anden gang på tre år har Temot udnævnt Nissens Automotive som ”Årets Logistikpartner”. Fra en af de største, internationale indkøbsgrupper i verden er prisen en anerkendelse af ambitiøse og omfattende logistikløsninger på det uafhængige eftermarked med fokus på kunden. Vi er meget beærede. Men vores ambitioner er stadig høje, og vi fortsætter vores rejse mod at blive endnu bedre. For eksempel vil vi sammen med Syddansk Universitet arbejde på at udvikle nye løsninger for yderligere at styrke vores leveringsevne til vores kunder.

We use cookies on this website. If you proceed on our website, you accept this. You can read more about cookies here.