Video: Delivering the Difference til vores kunder: Det er det, det handler om

Delivering the Difference – vores evne til at levere forskellen

Et udvalg af produkter services til motorkøling og airconditioning til det internationale Automotive-eftermarked samt kundetilpassede kølekomponenter, systemer og moduler til vedvarende energi- og industrielle segmenter danner grundlaget for vores forretning.

Vores produkt- og servicetilbud afspejler den erfaring, know-how, innovation og fleksibilitet, der cementerer vores Delivering the Difference-forpligtelse overfor vores kunder over hele verden. Ambitionen om at sætte kunderne først er det, det drejer sig om i vores bestræbelser på at være den foretrukne leverandør til førende grossister, indkøbsgrupper og OEMer på det internationale Automotive-eftermarked samt til vedvarende energi- og industrielle segmenter.

Delivering the Difference er en afspejling af vores evne til at kombinere et væld af forskellige styrker og kompetencer i vores virksomhed og flette dem ind i et stærkt og attraktivt tilbud til vores kunder, der opfylder deres udfordrende og alsidige forventninger.

Vores dokumenterede succes med at sikre Delivering the Difference til vores kunder, udmønter sig i, at vi er en virksomhed i vækst med global ekspansion og med en stigende markedsandel.


 

Vores virksomheds- og organisationsstrukturer:

Delivering the Difference til vores kunder kræver fokus. Som et resultat af det er vores forretning opdelt i to selvstændige forretningsenheder: 

 • Management Team

   

   

 • Mikkel Krogslund Andersen

  CEO

 • Jakob Backs

  Senior Vice President, CFO

 • Knud Krægpøth

  Senior Vice President, COO

 • Rikke Kroer Høberg

  Vice President, Global HR & Group Services

 • Klavs Thulstrup Pedersen

  Senior Vice President, Automotive

 • Hans Erik Obling

  Senior Vice President,

  Nissens Cooling Solutions

Milepæle i Nissens’ historie​

Vores sociale ansvar

Delivering the Difference-forpligtelsen indebærer også, at vi ønsker at have en positiv indvirkning på vores omgivelser via virksomhedens sociale ansvar:

 • Vi fokuserer på at begrænse vores energiforbrug og -udledninger​, og vi går vores bedste for at være en ansvarlig virksomhed.
 • Vi gør forretninger på grundlag af en nedfældet Code of Conduct, der udtrykker vores respekt for menneskerettigheder, etiske standarder og lovkrav

 • Vi overholder de højeste kvalitetsstandarder og opfylder de kvalitetsmæssige forventninger fra vores kunders side

 

 • Vi investerer aktivt i trivslen i det omgivende samfund og sponserer en lang række aktiviteter inden for sport, velgørenhed og fundraising for at skabe udvikling og sikre forebyggelse og helbredelse af fattigdom og sygdom
 • Vi værner om et godt arbejdsmiljø og en stærk virksomhedskultur, hvor vi tager os af hinanden, og hvor alle bidrager til en dejlig og motiverende atmosfære og et godt teamwork

 


 

Investoroplysninger

Fakta:

Obligationslån noteret på NASDAQ Copenhagen

AX V Nissens ApS EUR 130.000.000 Senior Secured Floating Rate Bonds med udløb den 29. juni 2022

ISIN DK0030400890

FISN AX V INV 1 Ho/5.00/ FRN 2022

 

Læs venligst obligationsprospektet eller kontakt Jakob Backs, CFO, for yderligere information på investor@nissens.com eller på tlf. 7626 2626

 

Prospekt (download pdf)

Gå til selskabsmeddelelser

We use cookies on this website. If you proceed on our website, you accept this. You can read more about cookies here.