Termisk ekspansionsventil

Sikrer korrekt fungerende parametre for AC-systemet

Den termiske ekspansionsventil (TXV) er en af ​​hovedkontrolkomponenterne i AC-sløjfen. Det er en præcis måleinstrument, der styrer mængden af ​​kølemiddel, der frigives i fordamperen.

TXV adskiller højtryks- og lavtrykssiderne på AC-sløjfen. Det er forudindstillet til at opretholde overophedningstilstanden i fordamperen og dermed sikre systemets mest optimale drift og output, der svarer til behovet for kold luftproduktion.

Nissens' Løsning

 • Præcis, optimal drift

  Det effektregistrerende element er den vigtigste komponent i ekspansionsventilen. Vores specialdesignede belastningsformel sikrer optimal funktion af ventilen til de specifikke systemkrav i den givne anvendelse i køretøjer.

 • Omfattende tests

  Højkvalitetsstandarder sikret ved omfattende interne test- og valideringsserier af holdbarhed, trykydelse, tæthed, åbnings- og indstillingspunktindstilling, indre præcise elementers finish og renhed.

 • Nem installation

  Perfekt finish og produktpasning, der muliggør en hurtig og nem produktinstallation. Når det er nødvendigt, inkluderes yderligere installationsdele i produktæsken (First Fit).

 • Konkurrencepræget program

  Konkurrencedygtigt udvalg af ekspansionsventiler, der dækker populære personbiler, lette varevogne og lastbilmodeller. Program med mere end 60 emner, der dækker over 275 OE-numre på lanceringstidspunktet (forår 2021).

Nissens' Produktfordele

 • Perfectly tight, clean and fitting​

  Inner tightness and cleanness are among the crucial qualities of our Thermal Expansion Valves, along with the fitment and durability provision.

 • Safe & reliable AC system performance

  Safe, perfectly finished products designed to maintain the required parameters, optimal thermal performance and proper balance of the AC system.

 • Korrekt indstilling for driftsstabilitet

  Udgangstrykket og åbningskarakteristikkerne testes grundigt og justeres for at sikre ventilens stabile og passende drift.

Tekniske detaljer

Det anbefales at udskifte ventilen, når systemet er diagnosticeret med alvorlig kontaminering og efter en kompressordefekt forårsaget af tilstopning / overophedning.

Udskift TXV samtidig med udskiftning af AC-kompressor, inklusive en systemskylningsprocedure.

En defekt, tilstoppet eller forkert måling af TXV vil hurtigt påvirke vekselstrømssystemets korrekte funktion, forværre dets output og udsætte vekselstrømskompressoren for en for tidlig fejl.

Hvis du ser bort fra TXV-udskiftningen under AC-kompressorens installationsprocedure, kan det medføre, at den ny installerede kompressor svigter og generere for høje serviceomkostninger med en flere reparationer til følge.

For at lære mere og gennemgå de tekniske aspekter af den nye AC-komponent fra Nissens, besøg vores Virtual Showroom der inkluderer en 360-graders præsentation af TXV

 

Relaterede produkter

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.