Tryksensorer

Hjælp til korrekte driftsparametre for AC-systemet

Sensorer letter vedligeholdelsen af korrekte parametre i de termiske systemer, fx overvågning og styring af kølemidlets tryk i AC-systemet.

Sensoren måler trykket på et bestemt sted i AC-kredsløbet. Udlæsningsværdien bruges af styreenheden (HVAC, stelstyreenhed eller motorstyreenhed) til at koble kompressorkoblingen eller ekstra køleblæsere (til/fra) eller til at styre en variabel kompressor.

Nissens' Løsning

 • Dækker næsten hele bilparken

  Oprindeligt udvalg der dækker de mest populære anvendelser med en løbende udvikling og introduktion af nye dele. Program til personbiler, lette varevogne og lastbiler.

 • One-stop-shopping

  Et holistisk produktudvalg indenfor AC-kategorien. Sensorsortimentet fra Nissens indgår i vores veletablerede sortiment af AC-dele: kompressorer, kondensorer, tørfiltre, fordampere ventilatorer og termiske ekspansionsventiler.

 • Ægte Nissens-kvalitet

  Standarderne for ægte Nissens-kvalitet anvendes gennem alle udviklings-, fremstillings- og testprocesser for at sikre den mest optimale og korrekte drift af sensoren og at den holder længe.

Nissens' Produktfordele

 • Pålidelig drift

  Nissens' sensorer gennemgår en omfattende testserie, herunder: ydeevne, isolationsmodstand, tilslutninger og interfacetilpasningstest.

 • Let installation

  Alt hvad der er nødvendigt for en korrekt installation er inkluderet i produktæsken (hvis relevant), f.eks. O-ringe (formonteret). 

 • Høj holdbarhed

  For at sikre langvarig og problemfri drift udfører vi både en komplet funktionstest og undersøger vores sensorer med hensyn til tryk og sprængningsmodstand.

Tekniske detaljer

Da de korrekte parametre for mediet er afgørende for hele systemets drift, er sensorens rolle kritisk. Den gør det muligt for køretøjet og dets systemer at fungere korrekt.

Sensorens vitalitet er afgørende for levetiden af andre avancerede komponenter i systemet. For eksempel afhænger den korrekte funktion af AC-kompressoren eller AC-blæseren af den korrekte funktion af sensoren.

Funktionsfejl af sensoren fører til forringede ydeevne af AC-systemet og udsætter AC-kompressoren og AC-blæseren for forkert start og dermed hurtigere slid.

Besøg vores virtuelle showroom for at få mere at vide

 

Relaterede produkter

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.