Bliv en del af Nissens – dit næste karrierestop

Delivering the Difference til verdens førende virksomheder: En spændende vej til læring


Velkommen til Nissens

Nissens Automotive er en organisation i vækst, og rekruttering involverer kamp for talenter med potentiale og for specialister med dokumenteret erfaring og resultatskabelse.

Vi er en attraktiv virksomhed med en uformel atmosfære, der giver den enkelte medarbejder mulighed for at sætte et fodaftryk og øve indflydelse på vores daglige arbejde og fremtidige udvikling. Vi lægger både hjerne og hjerte i at finde og tiltrække fremtidige medarbejdere til Nissens.

Vi ved, at vores styrke ligger i vores forskelligheder. Hos Nissens Automotive byder vi velkommen til en inkluderende ansøgningsproces, hvor vi opfordrer alle enkeltpersoner, uanset alder, køn, etnicitet, religion, seksuel orientering eller andre individuelle forskelle, til at søge vores ledige stillinger. Vi har et arbejdsmiljø der er fri for diskrimination, og som fremmer ligestilling.

Rekrutteringsproces

Vi kører en professionel rekrutteringsproces, med både første og andet interview, personlige tests og fokus på dialog og kommunikation, hvor respekten for vores kandidater danner udgangspunkt for vores meget personlige tilgang til processen.

Du er velkommen til at kontakte os på hr@nissens.com – også hvis du ønsker at dele dit CV med os. Der tilbydes fuld fortrolighed og beskyttelse af persondata.

Takket være en fuld global værdikæde tilbyder vi udfordrende stillinger inden for en lang række funktionsområder:


 • Produktudvikling og R&D
 • Product Management
 • Test & Validering
 • Market & Business Intelligence
 • Salg & Kundeservice
 • Indkøb & SQE
 • Planlægning & Logistik
 • Kvalitet
 • Produktion
 • Marketing & Kommunikation
 • Økonomi
 • HR & Administration

 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi sætter en høj standard for beskyttelse af dine personoplysninger, som du deler med os under din kandidaturproces. Vores engagement i fortrolighed og respekt for dine data er afgørende for os.

I løbet af ansættelsesprocessen sikrer vi, at dine personlige oplysninger bliver arkiveret og anvendt fortroligt internt i organisationen.  Vi gør opmærksom på, at vi som en del af vores rekrutteringsproces kan vælge at tilgå dine offentlige profiler på sociale medier såsom LinkedIn og Facebook. Hvis du ikke ønsker, at vi benytter denne mulighed, giver vi dig mulighed for at trække din jobansøgning tilbage. Dette kan gøres inden for 3 dage efter modtagelse af kvittering for din ansøgning ved at sende en anmodning om tilbagekaldelse til hr@nissens.com.

Efter afslutningen af en rekrutteringsproces slettes dine personlige oplysninger automatisk, medmindre du giver os skriftligt samtykke til at arkivere dit CV i en begrænset tidsperiode. Vi respekterer fuldt ud dine ønsker, og kun ved fornyet samtykke kan vi fortsætte med at opbevare dine personoplysninger.

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af Nissens – send os gerne din ansøgning og dit CV

Se ledige stillinger her

Onboarding

Nissens bygger på en solid virksomhedskultur og et givende samarbejde, der strækker sig på tværs af funktioner og landegrænser. Som en stadig mere global virksomhed med organisationer og kolleger spredt over tre kontinenter, tager vi ydmygt imod den opgave, det er at byde nye kolleger velkommen til vores virksomhed.

Vi ser det som vores ansvar at tilpasse og motivere alle nye medarbejdere. Centralt i en succesfuld onboarding-proces er vores nuværende medarbejdere. Deres viden, erfaring, motivation og passion for "Delivering the Difference" gør dem til en betydningsfuld ressource for alle nye ansatte i Nissens.

For at sikre, at nye kolleger hurtigt føler sig velkomne og bliver en integreret del af vores organisation, investerer vi i en omhyggelig onboarding-proces. Gennem vores introduktionsprogram får man den første indsigt i Nissens, netværksopbygning, introduktion af afdelinger og tilknyttede funktionsområder. Der er frokostarrangementer med kolleger samt forskellige former for opfølgning på onboarding-processen.

Vi er dedikerede til at gøre overgangen til at være en del af vores team så gnidningsløs og positiv som muligt.

Velkommen til Nissens - hvor vi sammen skaber en fremtid med værdifulde samarbejdsrelationer og en stærk virksomhedskultur.

Udvikling

I Nissens Automotive værdsætter og investerer vi i vores medarbejderes succes og udvikling. Vi ved, at vores evne til at levere kvalitet og innovation afhænger af at have dygtige medarbejdere med de rette kompetencer på alle niveauer.

I en dynamisk branche, hvor kravene fra kunder og markeder konstant udvikler sig, er det afgørende for os at være i front. Derfor prioriterer vi løbende udvikling af medarbejdernes færdigheder og forbedring af vores ledelsesværktøjer som hjørnesten i vores succes.

Vi tror på, at succesfuld udvikling kræver klare mål og regelmæssig opfølgning. Derfor afholder vi en årlig individuel Competence Assessment, hvor ledere og medarbejdere samarbejder om at styrke både personlige og faglige kompetencer. Dette fokus på løbende eller planlagt udvikling og uddannelse sikrer, at vi er rustet til at møde enhver udfordring og forblive innovative.