Bliv en del af Nissens – dit næste karrierestop

Delivering the Difference til verdens førende virksomheder: En spændende vej til læring


Rekruttering

Nissens er en organisation i vækst, og rekruttering involverer kamp for talenter med potentiale og for specialister med en dokumenteret erfaring og resultatskabelse Vi er en attraktiv virksomhed med en uformel atmosfære, der giver den enkelte medarbejder mulighed for at sætte et fodaftryk og øve indflydelse på vores daglige arbejde og fremtidige udvikling. Takket være en fuld global værdikæde tilbyder vi udfordrende stillinger inden for en lang række funktionsområder:

Vi lægger både hjerne og hjerte i at finde og tiltrække fremtidige medarbejdere til Nissens. Vi kører en professionel rekrutteringsproces, med både første og andet interview, personlige tests og fokus på dialog og kommunikation, hvor respekten for vores kandidater danner udgangspunkt for vores meget personlige tilgang til processen.

Du er velkommen til at kontakte os på hr@nissens.com – også hvis du ønsker at dele dit CV med os. Der tilbydes fuld fortrolighed og beskyttelse af persondata.

Takket være en fuld global værdikæde tilbyder vi udfordrende stillinger inden for en lang række funktionsområder:


 • Produktudvikling, teknik og R&D
 • Product Management
 • Test & Validering
 • Market & Business Intelligence
 • Salg & Kundeservice
 • Indkøb & SQE
 • Planlægning & Logistik
 • Kvalitet
 • Produktion
 • Marketing & Kommunikation
 • Økonomi
 • HR & Administration

 

Beskyttelse af dine personoplysninger i Nissens’ rekrutteringsprocesser

Vi lægger stor vægt på at respektere de personoplysninger, du overdrager til os, når du er kandidat til at ansøge om et job hos Nissens.

Under ansættelsesprocessen arkiveres og anvendes dine personlige oplysninger fortroligt inden for organisationen.

Vi gør dig opmærksom på, at vi i forbindelse med rekruttering kan beslutte os for at benytte lejligheden til at besøge dine offentlige profiler på sociale medier såsom LinkedIn og Facebook. Hvis du ikke ønsker, at vi benytter denne mulighed, er du velkommen til at trække din jobansøgning tilbage inden for 3 dage efter du har modtaget kvittering for modtagelse af din ansøgning. Anmodning om tilbagekaldelse skal sendes til hr@nissens.com.

Når en rekrutteringsproces er gennemført, slettes dine personlige oplysninger, medmindre du giver os en skriftlig samtykkeerklæring, hvor du giver Nissens tilladelse til at arkivere dit CV i en begrænset tidsperiode. Kun ved fornyelse af din samtykkeerklæring kan vi fortsætte med at arkivere dine personlige oplysninger.

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af Nissens – send os gerne din ansøgning og dit CV

Se ledige stillinger her

Onboarding

Nissens bygger på en stærk virksomhedskultur og udbytterigt samarbejde på tværs af funktioner og lande.

Som en stadig mere global virksomhed - med organisationer og kolleger på tre kontinenter – er vi ydmyge overfor den opgave, der ligger i at byde nye kolleger velkommen til vores virksomhed.

Det er vores ansvar at tilpasse og motivere alle nye medarbejdere.

Nøglen til god onboarding er vores nuværende medarbejdere. Takket være deres viden, erfaring, motivation og passion for Delivering the Difference, er de kendt for at være et stort og værdifuldt aktiv for alle nye medarbejdere i Nissens.

For at sikre at nye spillere på holdet hurtigt føler sig velkomne og bliver en integreret del af vores organisation, investerer vi i et godt forløb for medarbejdernes onboarding:


 • Vi tilbyder vores velkomstpakke – den første indsigt i Nissens
 • Vi åbner op for vores “Bond with a Buddy” for at skabe relationer
 • Vi sørger for information og opbygning af netværk gennem vores introduktionsprogram
 • Vi skaber rammen om jobbet gennem introduktion i egen afdeling og tilknyttede funktionsområder
 • Vi brydere barrierer ned – nye medarbejdere deltager i en frokost med den administrerende direktør og andre nyansatte kolleger
 • Vi sikrer god integration og trivsel gennem forskellige former for opfølgning på onboardingen

 

MØD VORES MEDARBEJDERE

"Jeg har arbejdet i Nissens’ produktion siden 1995 og altid følt, at Nissens kunne tilbyde mig masser af muligheder, inklusiv træning og uddannelse. I mine forskellige jobs har jeg skullet bruge både krop og hjerne. Jeg sætter virkelig pris på, at mine kolleger og virksomheden værdsætter min indsats og hårde arbejde. Mit job i System og Modul-produktionen er udfordrende, da vi har fornøjelsen af hele tiden at integrere både nye produkter og nye kolleger, så jeg bliver betroet mere ansvar og større alsidighed."

Grethe, Incoming Goods & Warehouse Operator, Systems & Modules Production, Danmark

"Som produktchef arbejder jeg meget sammen med mange andre afdelinger som f.eks. salg, Supply Chain og kvalitet for at kunne udføre mine opgaver omkring produktlanceringer, styring af produktlivscyklus, salgsanalyser, prognoser m.v. Jeg ser tit mit job som en slags legeplads med plads til nye idéer og initiativer. Nissens vokser, de investerer i udvikling af deres medarbejdere, og de tilbyder et uformelt miljø, der skaber grobund for gode relationer, flade strukturer med direkte adgang til ledelsen og masser af sociale arrangementer med kolleger."

Steffen, produktchef, Nissens Automotive Danmark

"Jeg har i mere end ti år arbejdet som aluminiumssvejser, team-leder og træner for nye slovakiske kolleger og nye kolleger i Kina. Jeg har besøgt Kina mange gange sammen med min kollega, Milan, der blev ansat samme dag som mig.  Vi kan lide vores arbejde, fordi vi hele tiden får nye udfordringer med forskellige kølere og nye krav til dokumentation. Selv om vi har været ansat i mange år, lærer vi stadigvæk. Vi har anbefalet Nissens til mange kandidater, og vi vil fortsætte med at anbefale Nissens."

Richard, aluminiumssvejser, Nissens Slovakia

"Ånden i Nissens er unik, og vi har et meget stærkt fællesskab. Jeg har fantastiske kolleger på tværs af det globale Nissens, og som IT Business Consultant arbejder jeg med en række forskellige IT- og ERP- opgaver, som jeg finder meget interessante uanset deres størrelse, omfang og kompleksitet. Vores interne og eksterne kunder kræver en del IT-tilpasninger, og Delivering the difference sikrer vi ved rent faktisk at lytte til alle behov og forventninger. Nærheden til kunden har en meget motiverende effekt på mig."

Lars, IT Business Consultant, Nissens Danmark

"Min rolle er at opbygge et ingeniørteam for Nissens i Kina og sikre, at lokale og globale kunder får det ønskede produktdesign og den ønskede support til projektstyring. Nissens har erhvervet sig en masse know-how i årenes løb, og Nissens’ omdømme i branchen er rigtig godt. Det har spillet en vigtig rolle for mig i mit valg af Nissens. Som ingeniør er det en fornøjelse at arbejde for en virksomhed, der har fokus på produktinnovation for kunderne, og som tilbyder et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere."

Nicolas, Product Development Manager, Nissens Cooling System Kina

"Det giver mig energi at være i en stor virksomhed, hvor man stadig føler, at man kører sin egen virksomhed og har friheden til at agere på sit lokale marked. Ved at give os ordrerne, belønner vores kunder os for vores lokale fokus. Vores flade organisation, åbne atmosfære og nemme adgang til kolleger på alle niveauer gør os i stand til at reagere hurtigt på markedet. Det gør det nemmere for mig at leve op til min daglige rolle, som består i at styrke Nissens’ brand og gøre os til markedsleder."

Corné, Area Sales Manager Benelux, Nissens Automotive

"Nissens er et godt sted at arbejde takket være en dynamisk organisation, hurtig respons og en eksekveringsevne. Ikke to dage er ens i vores Kundeserviceafdeling, da vores kunders krav varierer meget. Jeg får et ’kick’ ud af at få tingene til at fungere, f.eks. hvis en kunde sidder i sin bil i Tyskland og har brug for en køler, og Nissens er i stand til hurtigt at levere produktet til ham. Han er glad, og vi er glade. Hurtig respons er virkelig en motivationsfaktor for mig."

Barbara, Customer Service Manager, Nissens Automotive Danmark

"Det gode ved at gå på arbejde er, når det lykkes dig at få mest ud af dine tekniske færdigheder og kombinere dem med god kommunikation og planlægning. Så kan du se, at du gør reelle fremskridt inden for de kundeprojekter, du arbejder på. Det bedste ved det hele er, når vi når vores milepæle, som f.eks. en prototype eller en ordre i en serieproduktion. Jeg nyder virkelig den variation, der er i mit arbejde i Nissens, og også det tætte samarbejde, der endda går på tværs af landegrænser, bidrager til en spændende arbejdsdag."

Martin, Technical Project Manager, Nissens Cooling Solutions Danmark

"I mit job hos Nissens er mit fokus på rekruttering af funktionærer, men jeg yder også HR-support til afdelingsledere, og jeg kan virkelig godt lide interaktionen med kolleger fra forskellige afdelinger. Nissens er en international organisation med mange funktionsområder, og det giver en masse muligheder for medarbejderne. Hvis du har en god idé til at gøre tingene bedre, vil du højst sandsynligt blive lyttet til. Nissens er en virksomhed, der drager omsorg, og af den grund er Nissens det rigtige sted for mig at arbejde."

Silvia, HR-specialist, Nissens Slovakia

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.