Olierør

Pålidelig turboladersmøring

I turboladede motorer er olietilførselsrøret (eller olieledningen) forbundet til motorsmøresystemet.

Dets vigtigste funktion er at sikre passende smøring til turboladeren og specifikt til dens aksel.

Tilførselsrøret forsyner motorolie fra motorblokken direkte til turbos lejesystem, hvilket sikrer smøring og afkøling til turboakslen.

Nissens' Løsning

 • Nem installation

  Perfekt finish og produktpasform, der muliggør en hurtig og nem produktinstallation (First-Time-Right Fitting).

 • Konkurrencepræget program

  Indledende program på mere end 150 varer på lanceringstidspunktet (efterår 2020), der dækker 99% køretøjsmodeller, hvor Nissens turbo er tilgængelig.

 •  

  OE matchende kvalitet

  Designet og fremstillet specifikt til eftermarkedet, samtidig med at det er testet til at matche OE-kvalitet. 

   

   

 • Pålidelighed og ydeevne

  Anvendte materialer og udførte tests sikrer en dokumenteret, pålidelig drift.

   

   

Nissens' Produktfordele

 • Produkt med lang levetid

  Vores omfattende tilgang til produktudvikling, herunder designfasen, anvendte materialer (galvaniseret stål) og udførte test - sikrer en lang levetid for Nissens produkter.

 • Korrekt turbosmøring

  Nissens oliefoderrør er grundigt forberedt for at sikre passende smøring og afkøling af turboakslen - de vigtigste betingelser for en pålidelig drift af turboladere.

Tekniske detaljer

Smøring er et af de mest kritiske aspekter ved turbodriften. Den eliminerer friktioner og køler de vigtigste komponenter. Er afgørende for turboladerens korrekte drift og lange levetid.

Begrænset olieflow til eller fra turbo vil føre til et øget slid. Størstedelen af turbo sammenbrud er forbundet med forkert smøring, og dette kan blandt andet skyldes funktionsfejl i olietilførselsrøret.

Olierør skal altid udskiftes sammen med en ny turbo fitting. OFP repræsenterer en relativt lav pris, når den udskiftes i forhold til de dyre turboladere / motorfejl, det kan provokere, når det fejler.

For at lære mere og gennemgå alle relaterede tekniske produktoplysninger, inklusive billeder i høj kvalitet, skal du besøge vores Virtual Showroom

 

Relaterede produkter

Vi bruger cookies på denne website. Ved at fortsætte på vores hjemmeside accepterer du dette. You can read more about cookies here.