Automotive

Motorkøling, Klimasystem og

Efficiency & Emissions komponenter


Nissens Automotive 

I de seneste år, har Nissens investeret en betydelig mængde ressourcer i forskning og udvikling af systemkomponenter til klima- og motorkølingssystemet til køretøjer. Vores mange års knowhow om termiske systemer og erfaring med produktion betyder, at vi er i stand til at opfylde det voksende markeds behov for et omfattende sortiment af kvalitetsreservedele. Samtidig er Nissens  kendt som markedets foretrukne vidensdelere, når det gælder teknisk indsigt og uddannelse.

Som en af markedets førende producenter af de væsentligste systemkomponenter til termiske løsninger, tilbyder Nissens et omfattende produktsortiment, der dækker op til 97% af bilparkerne. Nissens dækker alt fra standardvarer til de mere eksotiske dele, til de europæiske, asiatiske og amerikanske bilmærker, og Nissens er det ideelle valg, når det gælder kvalitet, sortiment og ekspertise.

Takket være vores fokus på de ekstra fordele, som “First Fit” og “First to Market” giver, er vores partnere på eftermarkedet altid up to date og med på de seneste markedstendenser, hvilket sikrer dem de bedste muligheder for at øge og udvikle deres markeder.

Når det drejer sig om dine termiske systemer, er Nissens altid med dig - og bidrager til din køreturs komfort og sikkerhed.     

Experience the Difference.

Globale løsninger 

& lokal tilstedeværelse

Med et globalt setup, og 22 salgs- og distributionscentre fordelt rundt på kloden, kan Nissens supportere det uafhængige eftermarked på en global skala, med løsninger som er tilpasset de lokale markeders behov.

 

 

Besøg Nissens' produktkatalog & webshop med mere end 10.000 produkter

En nem og hurtig måde at finde de rigtig produkter - uanset om det er til europæiske, asiatiske eller amerikanske bilmærker. Med mere end 10.000 varenumre har Nissens et af de bredeste sortimenter af komponenter til klima- og motorkøling.

Besøg produktkatalog & webshop

Certifikat IATF 16949:2016

 

Nissens -  Danmark

Certifikat IATF 16949:2016

 

Nissens - Slovakiet

Certifikat ISO 14001:2015​

 

Nissens - Danmark

 

 

 

Certifikat ISO 9001:2015 

Nissens -  Danmark

Fremragende logistik

Et logistik setup drevet af behovet fra eftermarkedet. Vi tilbyder fleksible løsninger, som kan gøre din forretning mere effektiv og rentabel.

Nissens Training Concept

Vores omfattende uddannelseskoncept sætter en ny standard blandt eftermarkedets aktører.

Leverandør partnere

Nissens er en førende global producent, og gennem vores omfattende Global Partner Program kan vi yde en fleksibel produktion på højeste kvalitetsniveau.